Om Mariann - Mariann Deila

Om meg

Jeg er en tilstedeværende, empatisk, nysgjerrig og systematisk coach og trener.

Min ambisjon for deg er at du blir selvstendig i egen selvledelse, slik at du har verktøyene du trenger for å tenke, føle og handle slik du ønsker for deg selv og egen helse, i motgang og medgang.

Jeg jobber på to arenaer – mentalt og fysisk, med en hovedvekt på førstnevnte, fordi jeg gjennom årenes løp har erfart at de viktigste nøklene for varig endring sitter mellom ørene.

Da jeg startet firmaet mitt i 2013, var det først som personlig trener. Jeg oppdaget at problemet for mange ikke var mangel på kunnskap om hva som var lurt å gjøre for å endre livsstil.

De fleste vet at det er lurt å si mer nei, prioritere hardere, hvile mer, legge seg tidligere, snakke positivt til seg selv, trene mer, spise moderate mengder mat osv. Likevel er det ikke like lett å gjøre det i praksis.

Min spisskompetanse er å hjelpe deg å fylle gapet mellom kunnskap og faktisk handling.

Hvis du er min typiske kunde, har du kommet til et punkt der du er moden og motivert for å jobbe med deg selv på en annen måte enn tidligere.

Du er lei av å falle tilbake i gamle, destruktive vanemønstre.

Sammen kommer vi til å jobbe i dybden, med årsakene til at du tidligere ikke har fått til det du vil, i stedet for å fortsette å behandle symptomer.

Eksempel på symptombehandling er å lage en mål- og prioriteringsplan for å redusere stresset, eller å starte på nok en ny diett på mandag for å gå ned i vekt.

Årsakene til at du gang på gang tar på deg for mye, eller faller av kostholdsplanen din, ligger dypere, og fikses ikke med en overfladisk gjøre-basert plan.

Jeg hjelper deg å komme til kjernen, slik at du kan løse det riktige problemet, og skape grunnlaget for varige, positive endringer.

Du har allerede ressursene i deg til å skape den hverdagen og helsa som du ønsker deg. Det er ikke jeg som sitter på svarene. Det er du som eksperten i ditt liv.

Min oppgave er å tilrettelegge, støtte, utfordre – og å vise deg veien til dine svar og løsninger, som videre tar deg i mål. 

Gleder meg til å treffe deg!

Min drivkraft er å bistå deg i å utvikle økt robusthet, både mentalt og fysisk. Robusthet er ditt mentale og fysiske immunforsvar som hjelper deg å fungere på ditt beste, også når livet byr på svingninger. 

Mariann Deila

Mitt virke:

  • Jeg har siden 2013 bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og fremgang, gjennom drift av eget firma i Porsgrunn.
  • Jeg jobber på to arenaer – innenfra og ut gjennom mental trening og coaching, og utenfra og inn gjennom fysisk trening i små og store grupper. Mine fysiske treninger passer for deg som foretrekker å forplikte deg til faste avtaler, og som liker å trene sammen med andre.
  • Jeg holder kurs og foredrag om temaer innen selvledelse, mental og fysisk trening, både privat og for bedrifter.
  • Jeg arrangerer flere reiser i året for mental og fysisk trening, i inn- og utland.
  • Jeg elsker å lære nye ting, og er evig student. I år skriver jeg på en ny bok (som er et utviklingsprosjekt i seg selv), i tillegg til at jeg tar et kurs i kognitiv nevrovitenskap med The Neuroscience School.
  • Jeg er gift med Bjarne Deila Bryn og har to døtre som heter Bea (11) og Bertine (8).

 

Mitt motto som fysisk trener er: Jeg trener mennesker, ikke muskler. Mitt fremste mål som trener er å tilrettelegge for mestring. Mestring avler motivasjon til å fortsette, og til å finne gleden i fysisk aktivitet.

Utdanning og erfaring: 

 

Din utvikling er min drivkraft!