fbpx

X-FIT ONLINE kursinfo

  • Synes du det er et ork å trene hjemme på egenhånd?
  • Blir du motivert av faste treningsavtaler som forplikter? 
  • Liker du å få treningen forklart og servert ferdig, slik at du bare kan trene uten å tenke så mye?

Da passer X-FIT ONLINE for deg!

Det finnes mange inspirerende treningsvideoer på nett. Utfordringen for mange er vansker med å gjennomføre på egenhånd, og særlig styrketrening. Derfor har jeg utviklet dette tilbudet.

Med X-FIT ONLINE slipper du å gjennomføre helt alene. Du får:

  • Et nettbasert fellesskap med ukentlige faste avtaler om å trene sammen, der vi motiverer og heier på hverandre.
  • Vi trener sammen ONLINE hver mandag og onsdag. Jeg leverer økta til deg i direktesending i en lukket gruppe på Facebook. Her forklarer jeg teknisk utførelse av øvelsene, gir alternativer og loser deg gjennom øvelsene med tips og oppmuntringer underveis.
  • I denne gruppa kan du også stille meg spørsmål du har knyttet til øvelsene og øktene.
  • Hovedfokus er på styrketrening, men øktene inneholder også elementer av både bevegelighet og kondisjon.
  • Klokkeslett for LIVE-treningene er mandag kl. 17.00-18.00 og onsdager kl 18.15-19.15. Hvis tidspunktet ikke passer, kan du trene øktene senere når det passer for deg. Øktene blir liggende ute i gruppa.
  • Du får eksklusiv tilgang til en nettportal med egen login der du finner et repertoar av treningsøkter for styrke, fettforbrenning og bevegelighet, øvelsesbank for ulike muskelgrupper og artikler og videoforelesninger om hvordan trene mest effektivt for å nå dine mål.

Hvorfor X-FIT ONLINE?

MESTRING: Få teknisk veiledning i øvelsene slik at du føler mestring og får maksimalt utbytte av treningen du gjør.

FELLESSKAP OG FORPLIKTELSE: Det er vanskeligere å bryte en avtale du gjør med andre enn den du gjør med deg selv. Melder du deg på dette opplegget, forplikter du deg til minst to effektive økter i uka, der du får trent både muskler og hjerte.  I direktesendingene på Facebook er det synlig hvem som er logget på og ikke (du er ikke synlig, bare navnet ditt).

VARIERT OG GØY: Treningen er variert og basert på en miks av metoder fra tradisjonell styrketrening, crossfit, bootcamp, tabata etc. Vi trener funksjonelle «back to basic»-øvelser for  hele kroppen. Hovedfokus er på styrketrening, men du får også trent både bevegelighet og noe kondisjon. Øktene er delt i tre bolker: 1) dynamisk stretching for bevegelighet og oppvarming 2) hoveddelen som er styrketrening og 3) en kondis-finish på slutten. Noen ganger er bolk 2 og 3 slått sammen, og vi trener en kombinasjon av styrke og kondisjon.

ENKELT OG TILGJENGELIG: VI trener med egen kroppsvekt og minimalt av utstyr. Anbefalt utstyr er et sett med manualer, samt en ministrikk (miniband).

INSPIRASJON OG TIPS: Få kunnskap og inspirasjon til hvordan du kan trene effektivt med egen kroppsvekt -og krydre og variere treningen din ved hjelp av ulike øvelser og metoder. På den måten holder du treningen morsom i tida framover. Det du lærer vil utvide horisonten din for hvordan du kan trene på egenhånd. I nettportalen ligger et stort repertoar av ulike økter og øvelser å velge mellom, i videoformat og skriftlig.

Hvem passer X-FIT ONLINE for?

Treningen er tilpasset den «vanlige mosjonist», det vil si en som trener for god helse, og som liker variert trening. Treningen passer for alle, enten du trenger å komme i gang igjen etter et tids opphold, eller du trener aktivt i dag. Jeg kommer til å vektlegge alternativer når jeg går gjennom øvelsene, og vise deg hvordan du kan skalere treningen. Det betyr at du får veiledning i å tilpasse øvelsene til ditt nivå. Det er din økt, og DU bestemmer.

Denne filmsnutten viser øvelsene fra styrkedelen i en typisk X-FIT økt:

Hvordan fungerer medlemskapet?

Du kjøper medlemskap for en måned av gangen. 

Medlemskapet er i første omgang fra 1.-30. april

NB! Dette er en prøveordning jeg nå tester ut. Jeg vil gjøre en evaluering av opplegget i slutten av april og veien videre for kursportalen. 

Ved å kjøpe plass, får du umiddelbar tilgang til nettportalen X-FIT ONLINE.

Disse treningene foregår i den lukkede Facebook-gruppen X-FIT ONLINE.

Din investering for april-medlemskap: 599 ,- 

Nytt medlemskap for mai legges ut i slutten av april. På den måten kan du avgjøre behovet ditt fra måned til måned, uten bindingstid.

Gå til nettbutikk


VIKTIG info til deg som kjøper medlemskap:

OBS 1! Nettportalen for X-FIT er ikke helt ferdig ennå – jeg jobber med den kontinuerlig og alt skal være lastet opp i portalen innen 1 april.

OBS 2! Husk å logge inn til kursportalen via denne linken (og ikke min vanlige hjemmeside marianndeila.no): https://marianndeila.no/min-konto/

Dette fordi nettsiden min er under konstruksjon. Det betyr også at noe funksjonalitet kan endre seg. Akkurat nå funker ikke menyen øverst på kurs-sidene (der det står «hjem», «tjenester», «butikk» osv.). Hvis du ønsker å gå inn på noen av disse fanene for å lese om mine andre tjenester, gå til min ordinære nettside marianndeila.no, og klikk inn via menyen der.

OBS 3! Vær oppmerksom på hvordan du finner tilgang til kurset. Straks du er logget inn, klikk på kurs, og kursene kommer opp (se veiledning under her):

Din utvikling er min drivkraft!

Handlekurv
Skroll til toppen