Bli med meg på treningsreise

Verdifull egentid, to varierte treningsøkter daglig, deilig mat og drikke, fri tilgang til spa, samvær med hyggelige folk, sol og varme … Høres det herlig ut? Bli med på Camp Deila Mallorca!

Camp Deila Mallorca er fra 15. april til 22. april – akkurat når huden er passe blålig etter en lang vinter og vi sitrer etter solstråler 😉 

Det føles fantastisk endelig å invitere til treningsreise igjen, etter et opphold på grunn av pandemien. Jeg arrangerer turen i samarbeid med den profesjonelle reisearrangøren Maxpulse. Videosnutten er fra sist treningsreise i 2019, og viser noe av innholdet og stemningen på en slik tur. 

Hvem passer Camp Deila for?  

Camp Deila passer for alle som er glade i å bevege seg og som synes det er spennende å møte nye mennesker. Du trenger ikke være topptrent for å være med meg på tur, jeg har med mennesker i alle aldre og med ulike fysiske utgangspunkt.

Aldersspennet blant deltakerne på mine turer har vært fra 25 til 72 år. Det synes jeg er herlig, og det sosiale samholdet på disse turene er helt unikt!Dette bildet er fra Camp Deila i 2018, som også var på Mallorca.

Stikkord for innholdet i uka er

 • Allsidig og effektiv trening som passer for alle, jeg tilpasser til ditt nivå
 • Foredrag og workshop i mental trening og selvledelse (eksempler på tematikk er selvfølelse, selvtillit, motivasjon, handlekraft, kommunikasjon).
 • Du lærer styrketrening med egen kroppsvekt og enkelt utstyr som tau og strikk.
 • Du øker din kunnskap om trening og kosthold som er lett å anvende hjemme i hverdagen.
 • Aerobic! Intervallbaserte gruppetimer til drivende musikk med endorfin-garanti, enkle trinn og høy puls! 
 • Trening for core: mage – rygg  
 • Løpsteknikk og løpetrening 
 • Dynamisk stretching og avspenning  
 • Sosial hygge og god mat og vin = NYTELSE. 

Mitt motto er: Vi trener for å leve, vi lever ikke for å trene.

Fra festen vi hadde etter Fuerteventura Games på sist treningsreise.

Foreløpig program 

Foreløpig program for turen ser slik ut:

Jeg har med to eminente assistenter på turen, Kristine Gulløy og Elisabeth Haglund, som er ekstra støtte og tilretteleggere – for å ivareta deltakerne best mulig.

Kristine Gulløy jobber til daglig som leder i IT-bransjen, og er dronninga av logistikk og organisering. Kristine har vært assistent på mange av mine camper tidligere, og bistår med stort og smått av praktiske ting underveis, i tillegg til å hjelpe til med alternative treningsøkter.

Elisabeth Haglund er sykepleier, personlig trener og coach, og har det helsefaglige ansvaret gjennom uka. Om noe skulle skje, overtråkk, strekk eller annet knyttet til det kroppslige, hjelper Elisabeth deg med det du trenger. Hun kommer også til å kjøre et par stretching-økter i løpet av uka.

Hotellet 

Vi bor på Hotell Bahia Alcudia, som ligger en 5-6 minutters gåtur fra stranda. Hotellet har både pene og praktiske fasiliteter, med vakre hageområder, eget spa, stor restaurant og flere luftige avslapningsområder ute. Vi har mange fine områder vi kan trene på, i tillegg til at vi har stranda og strandpromenaden like i nærheten. 

 

Hva koster turen? 

Treningsreisen koster 16990,- for delt dobbeltrom (enkeltrom koster 2500,- ekstra). Det inkluderer alt – flyreisen, hotellet, all mat og drikke, inngang til spaavdelingen, guidet fjelltur og øvrig opplegg underveis i uka. 

Midtveis i uka blir det en fjelltur med innleid guide etterfulgt av et måltid på et sted utenfor hotellet i vakre omgivelser. Dagen før vi reiser hjem igjen blir det Mallorca Games, en uhøytidelig og leken lagkonkurranse som alle kan være med på, der vi får utfordret oss selv både fysisk og mentalt. Om kvelden feirer vi med grillaften, spesielt tilrettelagt av hotellet for oss. 

Middagen er buffé med ulike temaer gjennom uka. Når restauranten ikke er åpen, tilbyr også hotellet ulike type snacks gjennom dagen. Tilgangen til drikke er åpen fra 10.30 til 23.00 om kvelden.

Det betyr at du ikke trenger å bruke en eneste ekstra krone utenom, om du ikke ønsker.

Praktisk info

Reisen betales i sin helhet først cirka 1,5 måned før avreise. Kort tid etter påmelding får du et depositum på cirka 4000 kr. Resten av reisen betales da senere.

Vil du være med? Det hadde vært skikkelig stas å ha deg med! Har du spørsmål om turen, hva som helst, spør meg på mariann@marianndeila.no .

Mer info og påmelding finner du her.

Og husk: Om du for eksempel har vondter, en belastningsskade eller andre fysiske begrensinger, VIT at du likevel kan være med. Jeg tilpasser, og så lenge du er villig til å trene alternativt etter råd fra meg, ligger alle muligheter åpne. 

3 Kommentarer

 1. Mariann Deila

  Hei, Wenche, og takk for interessen for treningsreisen 🙂

  Vedr menisk:
  Jeg har flere i gruppene mine som har trøbbel
  med knærne. De får alternative øvelser, og de har valgt å gjøre alternativ trening til de to løpeøktene jeg har hatt (svømt eller gått tur på stranda), så de har samlet seg i en gjeng (3-4 stk).

  På aerobictimene fokuserer jeg på å gi alternativer til hopp, og det vil blant annet være en aerobictime helt uten hopp.

  Så for å svare på spørsmålet ditt: så lenge vi har en tett dialog underveis om dine knær (og hvordan de responderer på treningen), og du følger mine råd for alternative øvelser, burde det gå bra. Det har gått veldig fint med de andre.

  Du vil også lære et repertoar av styrketrening som er bra for knærne dine, og som vil hjelpe deg å styrke muskulaturen rundt kneet når du kommer hjem (som er veldig viktig når menisken er tynnslitte).

  Selv har jeg operert menisken på det ene kneet og har tynnslitte menisker på begge. Er lite plaget nå, pga styrketrening over tid.

  Når det gjelder alder, 60 år – du er bare ungjenta?! På disse turene er det stor spredning i alder, i fjor var de påmeldte deltakerne fra 25 til 72 år. Størst opphopning er rundt 50 år, samt en del rundt 40 og en del rundt 60.

  Veldig hyggelig om du blir med!:)

  Bare spør om det er noe mer du lurer på.

  Beste hilsen fra Mariann

  Svar
 2. Hans christian Jakobsen

  Hei gode du,

  Jeg bare lurte på om man blir fordelt seg i mellom når det er dobbeltrom. Eller er det sånn at sånt planlegger man om man kjenner en som skal på samme turen?

  For det er jo forskjell på prisen her.

  Jeg er interessert å bli med på turen 😊

  Svar
  • Mariann Deila

   Hei, Hans Christian, så hyggelig at du vurderer å være med på turen😊 De som hittil har booket dobbeltrom, reiser sammen med noen andre og har planlagt dette i forkant. Vi kan med andre ord ikke garantere dobbeltrom fordi det avhenger av at flere ønsker det samme, altså at det er andre som reiser alene, og som ønsker å bli plassert sammen med noen i dobbeltrom. Hvis det er andre som ønsker det, kan vi sette dere i kontakt med hverandre.

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *