Treningshelg i Kragerø i mai

Hold av helgen 5.-7. mai for en variert treningshelg på spahotellet i Kragerø, i regi av Bedriftsidretten i Telemark. Jeg er en av flere bidragsytere, og skal holde foredrag og ha fysiske treningsøkter.

Det blir en helg spekket med ulike gruppetimer på Kragerø Resort. Det blir yoga, styrke, mage/rygg, bootcamp, TRX, kettlebell, Mindfulness, Crossfit, løpekurs, foredrag og mye mer! Du velger selv hvilke timer du vil delta på og her kan du virkelig få en helg med masse inspirasjon, trening og ikke minst en helg med god mat, spa, velvære og egentid med deg selv og venner/kolleger.

Hvem passer det for?

Denne treningshelga passer for deg som er glad i å være aktiv og sosial med likesinnede mennesker. Timeplanen vil være variert og du velger selv hvilke timer du vil delta på. Her kan du komme akkurat som du er. Det stilles ingen krav til nivå! Dette er din helg og din investering!

Timeplan:

Den endelige timeplanen settes på nyåret. Det er bare å glede seg. Når det nærmer seg ankomst vil du motta en lenke til SPOND hvor du enkelt kan melde deg på de timene du selv ønsker og delta på.

PÅMELDING HER. 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *