Tren med meg på nett!

Hver uke har jeg interaktive treninger i Naardic, Norges største online treningssenter. Benytt deg av 14 dagers uforpliktende, gratis prøvemedlemskap her.

Norges største digitale treningssenter er startet av treningsprofilene Yngvar Andersen og Annema Refsnes (og hennes mann Arnulf Refsnes), samt Ole Petter Hjelle, også kjent som treningslegen.

Konseptet skiller seg fra annen online-trening, fordi den er interaktiv og personlig. Treneren ser deg, og du ser treneren under hele økta (du kan ha kamera avslått om du ønsker det:-). Alle økter er “live” og går ikke i opptak.

Stort utvalg av timer

Du vil se av timeplanen at det kjøres mange treninger hver dag, 7 dager i uka – styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighetstrening, roing, løpetrening, yoga, Zumba, HIIT osv.

Det kule er at jeg får ta med konseptet mitt, X-FIT, inn i Naardic, som er en treningstime som er basert på en kombinasjon av CrossFit og tradisjonell styrketrening. Den er for folk flest som trener for en bedre helse, sterkere muskler og mer energi i hverdagen.

Mine faste timer:

  • Onsdag kl 18.30 (X-FIT 45 min)
  • Fredag kl 16.30 (HiiT 35 min)
  • Lørdag kl. 09.00 (X-FIT Combo 50 min)

Rabattert pris

Jeg har muligheten til å gi mine kunder og følgere rabattert vennepris:

  • Kjøper du månedsmedlemskap med binding i 12 måneder er prisen kun 399 kr måneden (du sparer 100 kr mnd).
  • Uten binding er prisen 499 kr måneden (du sparer 100 kr mnd).
  • For et helt år, er prisen 3588 (du sparer 1200 kr).

Medlemskap med 12 mnd binding og årsmedlemskapet inkluderer i tillegg utstyrspakke med matte, gymball. strikker, minibands, hoppetau og yogablokker.

VIKTIG: Når du benytter 14 dagers gratis prøvetid, betyr det at du ikke blir trukket for penger før etter 2 uker. Du kan annullere medlemskapet om konseptet ikke funker for deg – eller du kan når som helst endre medlemskap. 

DU FÅR RABATTERT PRIS VIA DENNE LINKEN:

www.naardic.no/mariann

Bare spør om du lurer på noe!

E-post: mariann@marianndeila.no 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *