Camp Deila treningsreiser

For mental og fysisk utvikling

Jeg arrangerer reiser for mental og fysisk trening i inn- og utland flere ganger i året.

Dette er reiser som passer for alle som er glade i å bevege seg allsidig og som synes det er spennende å møte nye mennesker. Du trenger ikke være topptrent for å være med meg på tur, jeg har med mennesker i alle aldre og med ulike fysiske utgangspunkt. Aldersspennet blant deltakerne på mine turer har vært fra 25 til 72 år. Det synes jeg er herlig, og det sosiale samholdet på disse turene er helt unikt!

Stikkord for innholdet i mine treningsreiser er

  • Allsidig og effektiv trening som passer for alle, jeg tilpasser til ditt nivå.
  • Du lærer styrketrening med egen kroppsvekt og enkelt utstyr som tau og strikk.
  • Du øker din kunnskap om trening og kosthold som er lett å anvende hjemme i hverdagen.
  • Aerobic! Intervallbaserte gruppetimer til drivende musikk med endorfin-garanti, enkle trinn og høy puls! 
  • Trening for core: mage – rygg  
  • Løpsteknikk og løpetrening 
  • Dynamisk stretching og avspenning  
  • Foredrag og workshop i mental trening og selvledelse (stikkord for tematikk er selvfølelse, selvtillit, motivasjon, handlekraft, kommunikasjon).
  • Sosial hygge og god mat og vin = NYTELSE.

Mitt motto er: Vi trener for å leve, vi lever ikke for å trene. 

Reiser jeg har planlagt i den kommende tida

CAMP DEILA RAULAND 2020

4.-6. september 2020 inviterer jeg til den fjerde Camp Deila på Rauland, i samarbeid med VisitRauland.

Camp Deila Fuerteventura 2020

FULLTEGNET

I 2020 inviterer jeg til en aktiv reise til Fuerteventura fra 15. mars – 22. mars. Vi bor på det fantastiske 5-stjernes hotellet Fuerteventura Palace. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning i luksuriøse omgivelser.

Fjorårets Camp Deila gikk til samme hotellet, og det var rett og slett så utrolig bra at jeg vil reise dit igjen. Se filmen jeg laget fra denne turen:

Da vi var på dette hotellet i mars 2019, lå vi langs med dette nydelige bassenget – og i den andre retningen har du utsikt mot stranda og havet.

Flere av deltakerne hadde rom til høyre her – det vil si at rett utenfor rommet er det en uteplass der du kan dyppe føttene dine ned i bassenget …

Alle hotellrommene er like, med lekkert interiør og høy standard (og gode senger!).

Oversiktsbilde av hotellområdet.

Fra restauranten, som hadde svært stort utvalg, og mat av meget høy kvalitet. Stor variasjon, slik at vi ikke ble lei gjennom uka. Vin serveres fra flaske, og bordene er dekket med hvite duker.

Utsikten fra mitt hotellrom i mars 2019 ved soloppgang.

CAMP DEILA RJUKAN 2021

I begynnelsen av januar arrangerer Camp Deila Rjukan, i samarbeid med VisitRjukan på Gaustablikk Høyfjellshotell. Vi hadde første campen der i 2020, og du kan lese mer om programmet her.

Info om neste års event kommer etter hvert.

 

Sagt av tidligere deltakere
på Camp Deila

Mariann er en som virkelig motiverer og inspirerer, hun får deg til å yte det lille ekstra og tro på deg selv. Hun viser at hun virkelig bryr seg, er raus og byr på seg selv. Varierende trening, både styrke og cardio til fengende musikk. Hun setter igang noen mentale prosesser som virkelig får deg til å tenke at begrensningene sitter i ditt eget hode, man kan mer enn man tror  Takk for en flott og lærerik uke, gleder meg til å fortsette!

– Hege Aaby Bergkåsa

Mariann er bare helt spesiell, må oppleves!!! En energibunt med muskler og et vakkert smil en hel uke, to økter om dagen, styrke og kondisjons-øvelser etter drivende musikk, eller styrke trening med gode instrukser fra ei dame med mye kunnskap. Man får energi av dette og vil bare fortsette. Jeg er fan!

– Marianne Almenning Sandvik

Mariann motiverer og inspirerer i en treningssetting, hun er raus og byr på seg selv. Men det viktigste for meg er at hun vekker tillit, og at jeg tror på det hun sier. Mariann er også en du tør å ta med inn i egne prosesser! 

– Siri Klewe Arnesen

Din utvikling er min drivkraft!