Referanser fra coachingkunder

Dette er noe av det viktigste jeg har gjort for meg selv. 

Coaching med Mariann har for meg vært en livsendrende prosess. Jeg tok kontakt med Mariann for coaching primært med tanke på karriere, men det viste seg å bli så mye mer enn bare det.
Vi har jobbet sammen i underkant av ett år, og i løpet av denne tiden har jeg lært utrolig mye om meg selv, og også om menneskene rundt meg. Jeg har opplevd utallige “aha” opplevelser, blitt bevisst på egne mønstre, tankeprosesser og “sannheter” jeg i lang tid har laget for meg selv.
Hos Mariann føler man seg sett og trygg, samtidig som hun også har en deilig evne til å gi omsorgsfulle spark i rumpa og stille deg spørsmål som virkelig tvinger deg til å tenke nytt. Det er kult å se hvor mye som kan skje i livet på bare ett år! Jeg anbefaler alle jeg kjenner å investere i dette, om man har mulighet.
Dette er noe av det viktigste jeg har gjort for meg selv.
Anette Jørgensen

Digital markedsfører for Bogart og stylist

Jeg har blitt en mer balansert og reflektert person. 

Jeg ble anbefalt av min leder å ta kontakt med Mariann for å lære meg noen viktige verktøy, for å finne en balanse mellom jobb, privat og helse. Dette har vært en spennende reise over et halvår.

Mariann har en fantastisk personlighet og enorm kunnskap i det å coache, som gjør samspillet med de rundt til en lærerik prosess.

For meg har coaching med Mariann gitt mange aha-opplevelser, som har gjort meg til en mer reflektert og balansert person. Hennes måte å stille de riktige spørsmålene på, slik at jeg selv klarer å finne svarene, har vært gull.

Jeg har også vært med på hennes styrketreninger i garasjen. Utrolig bra. Dette kan anbefales på det sterkeste. Hun inspirerer og ser alle. Hun er raus og er alltid blid. Jeg er glad jeg fikk muligheten til å bli kjent med Mariann. Hun har fylt opp sekken min med mange positive verktøy.

 
 
Kvinne, 52 år

Leder

Mariann har en varme som smitter over, det tar oss videre. 

Det som gjør Mariann til en meget god coach er to ting: At hun kan faget sitt, det er selvfølgelig viktig, og at hun oppriktig bryr seg, det er minst like viktig. Skal vi mennesker lykkes med endring, må det skje med «varme» – varme fra andre og varme fra oss selv.  Mariann har varme som smitter over, det tar oss videre.

Hanne Gro Haugland

Selvstendig næringsdrivende, konsulent

Ønsker du å vokse både menneske og leder, vil jeg på det varmeste anbefale Mariann Deila.

Som leder for en veterinærklinikk møter jeg mange utfordringer jeg ønsker å løse på best mulig måte. Mariann har tatt meg med på en reise, der jeg ser hvor viktig selvinnsikt og det å jobbe med seg selv er, når målet er å være en solid og medmenneskelig leder. Mariann har utfordret meg, fått meg til å tenke nytt, se saker fra andre vinkler og i andre rammer, og har gjort meg til en mye bedre leder. Det er enklere å stå i vanskelige eller tøffe beslutninger, bekymre seg mindre og kose seg med både fag og ledelse. Tilbakemeldingene er positive både på arbeid og privat.

Ønsker du å vokse både menneske og leder, vil jeg på det varmeste anbefale Mariann Deila. Hun er en solid fagperson og medmenneske, med enorm evne å være til stede. Mariann leverer langt over forventingene mine

Oddrun Runde

Veterinær og eier og driver av Fjellveterinæren AS

Som coach er Mariann raus, kunnskapsrik og flink til å se det mennesket hun jobber med.

Gjennom coachingprosessen med Mariann har jeg lært utrolig mye om meg selv og min måte å håndtere ting på. Jeg har sammen med Mariann funnet alternative måter å håndtere ting på som har støttet min utvikling og mine mål. Prosessen jobber i dybden, og har for meg hjulpet til å gjøre endringer som varer.
Som coach er Mariann raus, kunnskapsrik og flink til å se det mennesket hun jobber med. Jeg får merke at min utvikling står i høysetet for henne.
Elise Røe

Veileder innen arbeidsliv

Coachingen med Mariann har vært helt uvurderlig. Jeg har blitt tryggere på meg selv og mine reaksjonsmønstre.

Det som beskriver Mariann er at hun er genuint opptatt av deg som menneske og er der for å hjelpe. 

Jeg har hele tiden følt meg i trygge hender. Hun er profesjonell. Hun bruker coaching og underviser der hun ser du trenger støtte av det. Jeg har fått oppgaver og øvelser som har støttet meg i min prosess. 

Vi har jobbet sammen i ca.1,5 år med mine prosesser. Det har vært helt uvurderlig. Jeg har blitt tryggere på meg selv og mine reaksjonsmønstre.

Jeg vil si jeg har blitt tryggere på meg selv i veldig mange settinger, både som mor, kone, venn og i arbeidslivet. 

Jeg er nå mye bedre på å støtte meg selv og god på å lede meg selv gjennom utfordringer. 

Jeg har blitt rausere med andre og deres oppførsel. Rausere med meg selv. 

Jeg tar mer ansvar for egne tanker og har innsett at jeg ikke kan endre andre, bare min egen innstilling.  

Ina Rasdal

Selvstendig næringsdrivende

Å ha hatt Mariann som coach er den beste investeringen jeg gjort for meg selv. 

Jeg har gått i coaching hos Mariann i et år ifm et samlivsbrudd og karriereskifte. Mariann er en coach som bryr seg genuint om mennesket hun har foran seg. Det å ha blitt så godt tatt imot av Mariann og blitt guidet med konkrete verktøy, som vi øvde på gang etter gang, har gitt meg en innsikt og utvikling på mange plan som jeg kommer å ha nytte av resten av livet. Det har vært en fantastisk reise der jeg fått større selvinnsikt, blitt mye mer reflektert og, det jeg egentlig søkte Mariann for, det å elske og akseptere meg selv for den jeg er. Tidligere lot jeg andre definere meg, nå har jeg endelig lært meg å gi f i de tankene. Jeg lar ikke destruktive tanker og følelser styre mine valg i samme grad lenger! Jeg er mer raus med meg selv, og betrakter tanker og følelser på en mer konstruktiv måte. Jeg føler at jeg endelig er glad i meg selv og stolt av den personen jeg er.

Mariann bruker mange forskjellige teknikker og er alltid godt forberedt til coachingtimene. “Din utvikling er min drivkraft” – så sant! Når du er hos Mariann, kjenner du den drivkraften.

Å ha hatt Mariann som coach er den beste investeringen jeg har gjort for meg selv. Jeg anbefaler henne på det varmeste og kommer selv til å fortsette å ha henne som coach framover!

Jale Adawi

Sivilingeniør, 38 år

Takket være timene hos Mariann, står jeg i dag mye tryggere i meg selv.

Etter i mange år å ha laget meg selv mentale begrensinger jeg synes har vært vanskelig å akseptere, men ikke klart å gjøre noe med, valgte jeg i fjor høst å oppsøke Mariann etter å ha fulgt henne på Facebook en stund. Takket være timene med henne står jeg i dag mye tryggere i meg selv, – og på mine valg og mine meninger. Det er så UTROLIG deilig! Først og fremst er det pga Mariann selv, hennes klokskap og kunnskap, hvordan hun aldri la ord i munnen på meg, men ga meg øvelser og formulerte seg på en måte som fikk meg til å tenke og se selv. Jeg hadde et godt liv før, men nå er det enda bedre – og jeg er så takknemlig og glad for det!

Monica Mortensen

Salgskonsulent, 53 år

Coaching med Mariann er på topp nivå!

Hun ser utfordringene godt, motiverer og tilpasser opplegget så jeg alltid får en ekstra utfordring. Hun deler raust av sin kunnskap og sine egne erfaringer, og synliggjør sammenhengen mellom mental trening, fysisk trening og kosthold på en unik måte. Det gir nye og bedre resultater! Hun er fantastisk til å følge opp, og inspirerer med et hav av personlige artikler, online-trening, tips og råd. Det er rett og slett gøy å jobbe med Mariann!

 
Ingrid Svendsen

Markedssjef

Mariann er en utrolig dyktig coach som jeg absolutt vil anbefale til alle.
Mariann forteller meg ikke noen fasit, men stiller de riktige spørsmålene som får meg til å tenke og finne svar selv. Mariann har i tillegg gitt meg mange verktøy som jeg tar med meg videre. Jeg ser derfor på timene brukt hos henne som en investering, da jeg har med meg verktøy for resten av livet. Hun har også lært meg viktigheten av å skille mellom det jeg kan kontrollere og ikke kontrollere, noe som er befriende.
Karine Sandblåst

Student, 23 år

Jeg har fått økt trygghet i å stole mer på meg selv, og å være fornøyd med den personen jeg er.

Etter å ha deltatt på en helgesamling med Mariann der det var fokus på både fysisk og mental trening, oppsøkte jeg henne for å få personlig coaching. Jeg følte tidlig at jeg kunne overføre hennes coaching til mitt eget liv og arbeidssituasjon, og jeg ble bevisst på hvordan mine egne tanker la begrensninger for meg selv og mitt liv.

I timene med coaching møtte jeg en svært dyktig coach som virkelig bryr seg om menneskene hun jobber med, og tilrettelegger på en god måte for personlig utvikling. Hun er åpen, en god lytter, og stiller åpne spørsmål som øker egen bevisstgjøring rundt egne begrensende tankemønstre. Gjennom samtalene og øvelsene, har jeg fått økt trygghet til å stole mer på meg selv, være fornøyd med den personen jeg er, uavhengig av egne prestasjoner, og gi mer f i hva alle andre skulle måtte mene.

Jeg har fått flere nyttige verktøy som jeg fortsatt jobber med, og kan hente frem når det trengs. Videre har coachingen gitt meg økt bevisstgjøring som gjør det enklere å takle situasjoner jeg tidligere synes var krevende.

Jeg vil virkelig anbefale Mariann som coach. Prosessen med henne har styrket meg som person ved å bli mer bevisst på egne ressurser og egenskaper.

Kvinne, 33 år

Sivilingeniør

Jeg har fått verktøy som jeg kommer til å bruke resten av livet.

Tidligere har jeg vært hard mot meg selv og ofte tenkt tanker som «hva er galt med meg, jeg er ikke bra nok, vært avhengig av andres anerkjennelse osv.» Mariann har hjulpet meg til å åpne opp for nye muligheter og tankesett. Hun har vist meg at uansett hva jeg tenker, føler eller gjør så betyr ikke det at det er noe galt med meg eller at jeg må forandre meg. Det å elske seg selv og være stolt av den man er, uansett hva! Jeg er faktisk bra nok, akkurat som jeg er. Hun har gitt meg verktøy som jeg kommer til å bruke resten av livet. Det føles som jeg har fått en ekstra motor. Jeg står tryggere i meg selv, og har fått en større ro, både som leder og privatperson.

Carine Olsen

Barnevernspedagog og institusjonsleder, 30 år

Det viktigste jeg tar med meg videre er at jeg verken skal eller må ta ansvar for andres “sekk”.

Da jeg bestemte meg for å kontakte Mariann så var det på bakgrunn av å «tømme sekken» og vite at jeg kunne håndtere det som måtte være i den.

Mariann veiledet meg godt rundt, hun stiller veldig gode spørsmål, de spørsmålene som gjør at det nesten høres ut som en selvfølge for deg når det først går opp et lys, liksom. Det har vært noen a-ha-opplevelser for å si det sånn, noen som brakte med seg både tårer og latter. Rått og ærlig!

Det viktigste jeg tar med meg videre er forskjellen på det jeg eier og det «de andre» eier, at jeg ikke verken skal eller må ta ansvar for andres sekk, bare min egen.

Kari

Student, 47 år

Anbefaler Mariann på det sterkeste, hun er den beste investeringen jeg har gjort i min mentale helse! 

Mariann er en utrolig dyktig coach som jeg har opplevd å bli tatt på alvor av. Jeg startet hos Mariann i forbindelse med at jeg ble utbrent og møtte veggen. Jeg utviklet et tankemønster som var sterkt preget av katastrofe- og “tenk-hvis”-tanker. Hva andre mente tok mye fokus hos meg. Var også plaget med en angstfølelse som jeg syntes var vanskelig å få kontroll på.

Mariann har lært meg at jeg må slutte å bry meg om hva andre tenker, og fokusere på hva som er best for meg. Jeg har også lært meg å håndtere katastrofetankene mine, og jeg lar ikke lenger angsten stoppe meg i å gjøre ting jeg vil! 

Mariann har lært meg flere forskjellige teknikker å takle dårlige dager på, jeg har lært å akseptere at det er bare er en dårlig dag, og ikke et dårlig liv, slik jeg ofte kunne tenke før.

Dette har gjort at jeg nå er tilbake til der jeg var før jeg ble utbrent med overskudd og glede til å møte hverdagen! 

Anbefaler Mariann på det sterkeste, hun er den beste investeringen jeg har gjort i min mentale helse! 

 

Kvinne

Student, 23 år

Mariann har en unik tilstedeværelse.

Det har vært lærerikt og spennende, å arbeide med Mariann. Det merkes at hun brenner for jobben sin. Hun er svært engasjert og har en solid faglig tyngde. Hun klarer å bygge bro mellom teori og praksis og hun har gitt meg nyttige verktøy jeg bruker daglig. Mariann har en unik tilstedeværelse, og jeg går alltid fra coaching timene hos henne med ny kunnskap og ny motivasjon. Hun har under hele prosessen vært fleksibel
og lagt ting til rette ut i fra mine  behov og forutsetninger. Dette har ført til at jeg har fått stort utbytte av opplegget og har følt meg godt ivaretatt

Tine Eik Baugerud

Førskolelærer, 40 år

Jeg er mer i harmoni med meg selv.

Jeg føler etter å ha vært gjennom denne coachingprosessen at jeg er mer i harmoni med meg selv. Jeg føler meg i bedre stand til å lytte til meg selv. Jeg har endret holdning til det å jobbe med meg selv. Mens jeg tidligere kanskje tenkte at det var litt flaut, så er jeg nå stolt og fornøyd over å kunne ta mer styring i eget liv. Det er noe jeg vil fortsette med livet ut, håper jeg.

Kvinne

Kommunikasjonsrådgiver, 37 år

Jeg har følt meg veldig trygg, og det handler om Marianns evne til å se meg som person. 

Mariann er en meget god tilrettelegger, hun er fokusert og veldig god på å legge til rette slik at jeg ser situasjonene mine fra ulike vinkler. Hun veileder meg for å finne frem til nye tenkemåter og støtter meg i læringsprosessen. Hun utfordrer meg slik at jeg utvikler meg. Jeg har følt meg veldig trygg, og det handler om hennes evne til å se meg som person. Hun er god på lytting og til å ”speile” meg. Dette gjør det mer lærerikt for meg, slik at jeg oppdager potensialet mitt.

Kvinne

Vernepleier, 38 år

Livet er blitt lysere og lettere.

Livet er blitt lysere og lettere. Jeg ser bedre min evne til å glede meg. Møte andre mennesker med glede, raushet og respekt men uten å ta ansvar for deres avgjørelser.

Kvinne

Pensjonert skoleleder, 71 år

Jeg håndterer meg selv og relasjonene mine bedre.

Mariann har guidet meg på en tydelig og god måte gjennom min reise. Jeg ønsket i utgangspunktet coaching for å få trening og kostholdsendring mer integrert i meg selv. Indre motivasjon. Jeg har fått dette. Nå trener jeg. Og jeg spiser sunnere. Dette er noe jeg nå gjør. Ikke noe jeg tenker at jeg skal gjøre, burde gjøre. Jeg GJØR DET! I tillegg har hun hjulpet meg med å finne mine tankemønstre som kan være en fallgruve for meg. Så i tillegg til økt indre styrke ift livsstil, har jeg også fått uunnværlig hjelp på veien til en mer konstruktiv måte å håndtere meg selv og min relasjon til andre på. Jeg slapper mer av. Dette føles godt.

Kvinne

Veileder, 42 år

Referanser fra deltakere på Camp Deila

Mariann er en som virkelig motiverer og inspirerer, hun får deg til å yte det lille ekstra og tro på deg selv. Hun viser at hun virkelig bryr seg, er raus og byr på seg selv. Varierende trening, både styrke og cardio til fengende musikk. Hun setter igang noen mentale prosesser som virkelig får deg til å tenke at begrensningene sitter i ditt eget hode, man kan mer enn man tror ? Takk for en flott og lærerik uke, gleder meg til å fortsette!

Hege Aaby Berg Kaasa

Mariann er veldig kunnskapsrik, inspirerer og motiverer og ikke minst så ser hun deg i den store gruppa og kommer med veileding underveis. Denne kombinasjonen gjør at hun får min tillit og respekt for jobben hun gjør. Vil anbefale hennes treninger og foredrag til alle som er interessert.

Siv Auensen

Mariann er bare helt spesiell, må oppleves!!! En energibunt med muskler og et vakkert smil en hel uke, to økter om dagen, styrke og kondisjons-øvelser etter drivende musikk, eller styrke trening med gode instrukser fra ei dame med mye kunnskap. Man får energi av dette og vil bare fortsette. Jeg er fan!

Marianne Almenning Sandvik

Mariann motiverer og inspirerer i en treningssetting, hun er raus og byr på seg selv. Men det viktigste for meg er at hun vekker tillit, og at jeg tror på det hun sier. Mariann er også en du tør å ta med inn i egne prosesser!

Siri Klewe Arnesen

Nettopp hjemme etter en flott, krevende og deilig uke på Camp Deila 2017. Masse nytt å lære, inspirerende treningsledere og supre deltakere. Høy alder ingen hindring dersom du vil utfordre deg selv. Anbefales på det varmeste.

Bergljot Ree Hognestad

Andre referanser

Mariann var foredragsholder på et 4 timers kurs som var åpent for alle i mars 2020, og arrangert av NRF Telemark i Bø, med tema: «Frisklivsråd for deg» 

Mariann klarte å engasjere og motivere oss alle som var en gjeng på 45 damer i ulik alder, hadde ulik «bagasje» og ulike forventninger til dagen! Som arrangør har jeg fått tilbakemeldinger hvor deltakerne takker for en super dag, « dagen ga en skikkelig boost, ting løsnet osv»

Mariann var «nedpå» og lyttende, men også energisk og fikk fram latteren.  Hun dro fram eksempler fra eget og andres liv noe som gjorde at vi kjente oss igjen, og vi følte vi ble litt kjent med Mariann også.

Som foredragsholder er hun troverdig og ekte noe som gjorde at vi tok innholdet til oss og fikk tro på at vi skal klare å gjøre endringer i riktig retning og nå målene våre! Dette var en vitamininnsprøyting av en dag!

 

Karin Grimsrud

Fylkessekretær i Telemark revmatikerforening

Stinn brakke på Siljan bibliotek

Torsdag 20. september 2016 hadde vi gleden av å ha besøk av Mariann Deila på biblioteket i Siljan. Det var en strålende kveld med mye inspirasjon, tips og motivasjon for en mer aktiv og sunn hverdag. Hun hadde med en god presentasjon på powerpoint, gode poenger og viste også øvelser fra scenen. Mariann strålte av positiv energi fra scenen og tok seg god tid til å fortsette samtalen med de som ønsket etter foredraget var over.

Mariann har hele tiden vært engasjert i å promotere arrangementet og det ga gode resultater. Det var hele 57 personer på foredraget (noe som er MYE i vår sammenheng), og det var en snakkis både før og etter arrangementet.

Vi anbefaler Mariann Deila på det sterkeste!

Jeanett Aas Andersen

Biblioteksjef Siljan bibliotek

Vi leide inn Mariann Deila til MØY-dagen for deltagere i MØY i november 2016. MØY består av kvinner som drømmer om eller som har startet egen bedrift. Mariann snakket om det å tørre og det å være sårbar. Vi fikk innsikt i en bedriftshistorie som er spennende og nyttig erfaringsdeling fra opp og nedturer fra en bedriftsleders hverdag.

Linda Cecilie Furulund

Prosjektleder MØY

Mariann holdt foredrag hos oss i desember 2016. Hun er en kunnskapsrik og allsidig energispreder. Vårt valgte tema for foredraget var internkommunikasjon med dets tilhørende fasetter. Mariann ga oss et meget inspirerende foredrag, med gode hverdagseksempler, forankret i moderne teori. Det var mange gode poeng, som ga oss alle noe å reflektere over.

Terje Kaasa Larsen

Norske stålbygg

Fra siste trening i desember

Mariann har trent de ansatte hos oss en gang i måneden gjennom hele 2016. Hun har laget nye treningsopplegg for hver gang som vi har fulgt i ukene mellom våre faste treninger med henne. Treningen med Mariann har vært veldig motiverende, tilpasset vår gjeng og har variert på en god måte. Det er enkelt å følge de ulike treningsoppleggene slik at vi har fått trent godt også uten instruktør. Det har vært veldig moro, lattermusklene har fått særdeles god trening. Opplegget er veldig bra – og vi har fått trene hele kroppen med lite utstyr. Vi lurer faktisk nå på om vi skal innføre to dager med trening i uka i stedet bare for en! Vi har fått verktøy til å trene der vi er! Takk for inspirerende og gøy treningstimer.

Hanne Holter

Seksjonsleder, Sykehuset Telemark

Foredraget Mariann Deila hadde for våre ansatte i september 2016 var lett og ledig, det var enkelt å kjenne seg igjen i mange av de situasjonene hun beskrev. Mariann har humor og snert i måten sin, samtidig som hun ikke er redd for å vise seg som sårbar og liten. Det er håp bare man vil nok. Det er disse prosessene hun snakker så engasjerende om. Moro!

Marianne Thorsdal

Banksjef i Sparebank 1 Telemark

Jeg tok kontakt med Mariann for å få hjelp til å trene og spise riktig. Jeg syntes det var skummelt å reise på treningssenteret for å trene styrke – jeg følte alle så på meg. Jeg følte meg ikke komfortabel med kroppen min og ønsket derfor å gå ned noen kilo, men innså at dette trengte jeg hjelp til. Jeg kontaktet Mariann, fordi jeg hørte mye bra om henne, og ønsket derfor henne og bare henne. Da jeg tok kontakt med Mariann, hadde hun ikke kapasitet, men jeg ble bedt om å kontakte henne igjen litt senere. Jeg var masete, og det angrer jeg ikke p i dag, for jeg fikk verdens beste personlige trener i Mariann Deila. Hun har gitt meg en ny livsglede:)

PT- timene har vært utrolig lærerike og givende. Mariann er utrolig dyktig til å lage opplegg som gjør treningen gøy, samtidig som det er hardt og vondt. Hun pusher og veileder på en måte som gjør at jeg har lyst til å gi alt!

Mariann er utrolig faglig sterk innen kosthold, fysisk- og mental trening, men har også en utrolig bra personlighet. Hun inspirerer, sprer glede og motivasjon til menneskene rundt seg. Hun er streng, men på en veldig god måte ?

Jeg har lært alt av teknikk innen styrketrening og Mariann har hjulpet meg med de mentale tankeprosessene gjennom treningsøkten. Hun gir masse gode tilbakemeldinger, som gir meg motivasjon til å fortsette. Hun har gitt meg mulighet til å oppleve en unik treningsglede som gjør at det er utrolig gøy, og som har ført til at trening har blitt en del av min hverdag. Mariann er mitt forbilde uten tvil, en dame som henne er unik.

Christine Prestesæther

Vernepleier

Jeg startet å trene med Mariann høsten 2015 og har vært med på både små og store grupper, PT- og MT-timer.

Etter flere år med sykdom trengte jeg hjelp og motivasjon til å komme skikkelig i gang med trening igjen. Selv om jeg visste at trening og en sunn og sterk kropp var det viktigste jeg kunne gjøre for helsen min kom trening som regel nederst på prioriteringslisten. Da jeg begynte å jobbe fullt igjen ble dette spesielt vanskelig og det var samtidig da jeg trengte det aller mest.

Treningsgleden kom umiddelbart i gruppetimene til Mariann, de er morsomme, varierte og utfordrende uansett hvilket nivå man er på. I tillegg til Marianns smittende humør er det alltid gøy å være en del av en gruppe som heier på hverandre. Mariann motiverer og inspirerer og det er alltid lett å gi alt og litt til i timene.

I tillegg til gruppetimene har jeg PT- og MT-timer.
Jeg vil så mye mer enn det kroppen er klar for og jeg setter meg mål som er ganske hårete. Når det ikke går, blir det full stopp – det er alt eller ingenting. En viktig ting vi har snakket mye om og som jeg har lært er derfor det å justere forventningene og å være fornøyd med det jeg får gjennomført. Den beste treningen er den man faktisk utfører!

Helse og skader har gjort at vi har måttet endre på treningsplanen flere ganger, men Mariann gir ikke opp og er genuint opptatt av at dette er min reise, og den må legges til rette for det nivået jeg er på. Mariann stiller de rette spørsmålene, lytter og husker imponerende mye av det vi har snakket om tidligere – det gjør at jeg føler meg både sett og ivaretatt. Mariann er alltid godt forberedt og er faglig dyktig og oppdatert. Jeg gleder meg til hver eneste time!

Kristine Gulløy

Teamleder i IT-bedrift

Da jeg leste i lokalavisen høsten 2013, at Mariann Deila skulle starte eget treningsstudio med PT virksomhet hjemme i sin egen garasje – tenkte jeg umiddelbart at det var noe for meg. På samme tid hadde jeg fått store problemer med knærne, såkalt Patellofemoralt smertesyndrom (PS), sannsynligvis et resultat av mange år som håndballspiller. Da jeg i februar 2014 endelig fikk plass på kundelisten til Mariann, hadde jeg store problemer med å gå i trapper og jeg var forhindret fra å drive med friluftsaktiviteter som jeg har vært glad i hele mitt liv. Mariann hadde generell kompetanse om PS, men søkte umiddelbart ytterligere kunnskap for å tilrettelegge riktig trening. Det er ingen raske løsninger på PS, men med riktig og regelmessig trening og øvelser tilpasset tilstanden, så har min hverdag blitt uendelig mye bedre.

Jeg har alltid vært glad i å trene, men fokus på karriere, små barn og veldig mange verv –førte i lang tid til at trening ble nedprioritert. Jeg ble en typisk periodetrener og resultater og motivasjon uteble. Et av målene mine da jeg begynte hos Mariann, var derfor å få tilbake treningsgleden og suget. Lysten til å trene, selv om jeg er sliten eller kunne tenke meg å gjøre noe annet. Av erfaring vet jeg at den lysten kommer ikke før jeg får trent godt og regelmessig over litt tid. Trener man med en PT så dropper man ikke en bestilt time uten god grunn. Jeg har derfor trent fast hos Mariann hver fredag. Det betyr at uansett hva som dukker opp i løpet av uken, så får jeg i det minste trent hardt og godt en gang 3 hver uke. I vår og høst har jeg i tillegg vært med på Marianns gruppetreninger. De består av ca 12 personer som trener styrke og utholdenhet sammen, både ute og inne. Dette er svært effektive treningstimer med solide og enkle baseøvelser som man siden kan gjøre hjemme alene, eller sammen med andre.

Jeg setter stor pris at Mariann har en fast plass i min hektiske kalender. Hun har solid og gjennomgående kompetanse på det hun driver med, hun er engasjert og motivert og alltid godt forberedt til timer og gruppetimer. I tillegg har vi har gode samtaler om livet generelt og trening spesielt. Mariann – du er rå!

Tone B. Bergene-Holm

Kommunikasjonsdirektør

Jeg startet å trene med Mariann i august 2013.Det er noe jeg aldri har angret på. Hun forstår mine mål og legger opp til en treningsplan som passer perfekt for meg. Hun følger meg opp 100%,noe som er veldig motiverende for meg.

Jeg har gått fra og være en uerfaren styrke mosjonist til å bli en erfaren og langt mer selvsikker person på styrketrening etter at jeg begynte hos Mariann. Før hatet jeg styrketrening,men nå syntes jeg det er gøy og gleder meg til hver økt! Jeg har lært utrolig mye av Mariann både på teknikk og det mentale. Hun er veldig flink til å motivere meg og jeg føler virkelig at hun bryr seg om hva jeg mestrer og klarer å oppnå.

Hun er 100% tilstede og får meg til å føle meg verdifull og det gir meg selvtillit. Vi setter opp delmål og mål som jeg utrolig nok klarer å oppnå. Kjempegøy!!!

Marianns motto er «du er mye sterkere enn du tror», og det har jeg funnet ut at er veldig sant. Å ha Mariann som personlig trener er noe jeg kan anbefale alle, det kommer du ikke til å angre på.

Ukas pt time er ukas høydepunkt for meg.

Helen Gudmundsen

Hudpleier

Jeg har i mange år trent på treningsinstitutt. For det meste kondisjonstimer i sal, og hvis det var litt styrketrening i slutten av timen var jeg fornøyd. Må innrømme at styrketreningen ikke har vært min favorittaktivitet og utførelsen av styrkeøvelsene har nok blitt deretter. Måtte bli godt voksen før jeg bestemte meg for å endre på dette. Etter å ha «lurt» meg selv under styrkeøktene i lang tid innså jeg at jeg hadde behov for kyndig veiledning, inspirasjon og motivasjon. Det har jeg virkelig fått hos Mariann.

Timene er systematisk lagt opp med kyndig veiledning og en dyktig, engasjert og motiverende trener. Styrketreningsøktene er ikke lenger et ork for meg, men faktisk gøy. Jeg gleder meg til hver time og har hatt en flott fremgang.

Mitt hovedmål når jeg startet hos Mariann var å bli sterkere og å komme i bedre form. Det er ingen tvil om at jeg er på rett vei. Det jeg har lært om utførelsen av øvelsene og det å presse meg selv tar jeg med meg videre når jeg nå skal starte med egentreningen.

Trenger jeg litt påfyll av motivasjon og kanskje litt repetisjon vet jeg hvem jeg skal kontakte. PT timene hos Mariann kan virkelig anbefales.

Mette Lunde Asphaug

Jeg følte meg ivaretatt hos Mariann ifra første time, har hatt en stor fremgang i treningen og har blitt vesentlig sterkere på alle måter. Jeg har også fått satt opp en kostholdsplan, og sammen med treningen gir det gode resultater. Treningsprogrammene Mariann har satt opp til meg er tilpasset mine behov og mål, og det blir terpet mye på teknikk slik at øvelsene blir perfekt utført. Treningen foregår utenfor treningssenter, og gir ett fokus på meg som er unikt. Mariann er en helt fantastisk Pt; hun er dyktig i faget sitt, hun motiverer, utfordrer, inspirerer, følger opp kontinuerlig og sprer treningsglede! Jeg vil på det sterkeste anbefale DEG til å trene hos Mariann. Du vil få en helt ny opplevelse av trening og du vil nå målene dine!

Heidi Warholm

Førskolelærer

Høsten 2015 deltok jeg på til sammen 6 gruppetimer som Mariann hadde på Klevstrand skole. Jeg synes det var veldig inspirerende og morsom måte å trene på, og at det var passe antall medlemmer i gruppa. Mariann er en behagelig og faglig god person. Det var en fornøyelse å delta på gruppe der hun var instruktør!På gruppetimene fikk vi god innføring i å «trene der du er» -bruke egen kroppsvekt og bruke det en har tilgjengelig av hjelpemidler. Mariann er en dyktig veileder og trener – gir deg inspirasjon til å yte maksimalt. Hun ser hver enkelt og er nøye med å instruere og rette på deg slik at øvelsene blir utført med riktig teknikk. Hun ser raskt hvis en «slapper» litt av eller blir sliten. Da er hun der plutselig foran deg – får blikk kontakt- og hjelper deg til å yte litt til. Jeg har også tidligere deltatt på timer hvor Mariann har vært instruktør både på Elixia og Stamina, og har hatt de samme positive opplevelsene av henne der.

Monica Jonskås

Sykepleier

Jeg oppdaget Mariann sine ny oppstarta gruppetimer via Facebook. Viste at Mariann var knall god siden jeg har trent timer med henne via sentre hun har jobbet tidligere. Sendte henne en forespørsel via hennes side på nett, og var heldig som fikk plass. Første gruppen jeg var med på var i hennes hage. Vi var en liten gruppe som raskt ble kjent. Og alle som var der hadde forskjellig utgangspunkt formmessig, noe som gjorde det fint å være med. Man vil jo ikke være «sinken» eller ferskingen. Timene er variert, morsomme og utfordrende. Det er litt som god gammeldags sirkel trening hvor du jobbet i eget tempo med øvelser tilpasset ditt nivå. Det som gjør at jeg blir med gang på gang er Mariann sin evne til å motivere, inspirere og se meg. Hun pusher på en måte så du gir alt, alltid. Hun er dyktig, har øvelser og timer du får resultater av. Og det aller beste er variasjonen mellom styrke og kondisjon.

Gruppetimene hennes er noe alle kan være med på. Man vil oppdage Mariann sin unike evne til å få deg ut av komfortsonen og at resultatene dine kommer. Hun kan det hun gjør og har alltid et smil på lur. Så Takk Mariann for det du har lært meg og motivasjonen du gir.

Hege Karlsen

Leder i forsikringsbransjen

Jeg begynte å trene med Mariann i august 2013. Første timen hadde vi en prat, tok mål, veide og testet ut litt øvelser. Må innrømme at jeg var veldig spent på om jeg klarte å hale i land ett såpass ambisiøst mål som jeg satt meg. Minus 10 kg før jul og 80 kg i knebøy (maksløft). Mariann laget en kostholdsplan som var overraskende grei å forholde seg til. 5-6 måltider om dagen. Mat som hele familien kunne spise. Det gikk som en drøm.

De første ukene hadde jeg 2 timer i uka for å komme skikkelig i gang og det varsupert. Det tok ikke mange timene før jeg virkelig fikk kjenne på mestringsfølelsen og det er helt herlig. I november klarte jeg målet om minus 10 kg, og i begynnelsen av desember klarte jeg 80 kg i knebøy. Jeg følte meg helt uovervinnelig. Jeg har lært masse om teknikk ved vekttrening, lært å stole på meg selv og egen styrke og ikke minst har jeg lært at jeg kan! Mariann er utrolig flink til å motivere, pushe og gi deg tro på at dette fikser du. Livet begynner der komfortsonen slutter! Jeg er stadig utenfor komfortsonen sammen med Mariann og jeg digger det!!! Jeg vil absolutt anbefale alle å trene med Mariann. Hun er profesjonell til fingertuppene og yter en service som er helt utrolig. Det å trene i så private omgivelser er veldig bra, og atmosfæren der gjør meg trygg og god.

Anette Sjøboden

Befrakter

Min tid hos Mariann har vært unik, jeg opplever at mine mål er oppnådd, så langt. For det første har Mariann gitt meg god porsjon kunnskap om trening. Hva slags øvelser som er viktige og som gir resultater. Hyppighet av treningsøkter, antall sett, og repetisjoner som må til for å se fremgang. Og sist men ikke minst restitusjon. Jeg har også fått litt rundt kosthold. Mariann – som jeg har fått gleden av å få bli kjent med, er en Personlig Trener med meget stor tyngde av kunnskap, noe som selvfølgelig gir en klient en stor tillit til det hun lærer bort. Mariann er en «likende person», som viser interesse og for mennesker, rett og slett tar sitt yrke veldig seriøst. Jeg vil på det sterkeste kunne anbefale Mariann videre til alle som søker og vil ha noe igjen for en Personlig Trener. For selv om jeg har kommet godt i gang, så skal dette bli en livsstil, og det har Mariann gitt meg god tro på at jeg nå kan klare på egenhånd fremover. Men jeg vet jeg vil holde kontakt! Sier bare TUSEN TAKK.

Nina Olsen

I november i 2014 var jeg langt nede i kjelleren både fysisk og psykisk, dette etter mye psykiske påkjenninger og et liv nesten uten bevegelse. Jeg har alltid hatt et ønske om å få til et liv som inneholdt sunn mat, med passe mengde trening og et hodet hadde det bra. Nå var det på høy tid å ta kontakt med dama jeg hadde hørt så mye bra om. Mariann Deila.

Alt dette er jeg på vei til å klare, dette takket være denne flotte personen. Mariann er en person som jeg raskt fikk tiltro til og som har hjulpet meg til å få et mer positivt syn på trening, både av kropp og hodet. Her opplever jeg at det kun er fokus på meg og hva jeg til enhver tid trenger, i den tiden jeg er hos henne.Hun har vært der når jeg har falt av rutinene med trening og sunn mat, da er det bare å ringe så ordner hun en time raskt eller noen oppmuntrende ord på sms eller mail. Dette er det beste valget jeg har tatt for meg selv. Masse kunnskap hos denne damen. ANBEFALES. Denne dama vet hva hun gjør. Motiverer til et bedre liv.

Torunn Kvelland

Sykepleier

Din utvikling er min drivkraft!