fbpx

Robust – bla i den nye boka her

Irriterer du deg over at du fortsatt føler deg stresset og utilstrekkelig, enda så voksen du er blitt? Dømmer du deg selv for ikke å mestre hverdagen bedre? Står du fortsatt fast i noen destruktive tankemønstre som legger en demper på livsgleden din, og lengter etter en endring – som varer?

Lær metoden som gjør deg til et mer robust menneske som våger å ta plass, som tør å ta nye sjanser, som står stødigere i motgang, som setter tydeligere grenser og som tar flere sunne valg for deg selv? Da er dette boka for deg!

Mariann Deila deler ærlig og sårbart om sin reise fra å snu indre uro og selvpisking til å bli en tryggere og tydeligere person, som liker seg selv og livet hun lever. Veien dit gikk gjennom å bli et robust tja-menneske.

Å svare TJA betyr at du stopper opp før du reagerer på autopilot. Med et tja trykker du på den indre pauseknappen og gir deg selv tid til å øve på nye måter å tenke, føle og handle på – som styrker robustheten din.

Gjennom historier, lettfattelig teori og mentale øvelser lærer du hvordan du utvikler en mer avslappet holdning til deg selv (og andre). Når du er robust, takler du utfordringer bedre.

Du tåler en trøkk, rett og slett, og du lever godt med deg selv – som den du er.

Handlekurv
Skroll til toppen