fbpx

Robust - ny bok!

Ønsker du å bli enda mer robust? Denne bestselgende boka lærer deg seks konkrete steg til indre trygghet og ytre tydelighet!

Referanser

om boka robust

Jeg vil påstå at denne boka er nyttig for absolutt alle! Den traff meg midt i hjertet og hjalp meg til en mye dypere selvinnsikt og forståelse for inngrodde tankemønster og handlingsmåter ­­- og viktigst av alt - hvordan min selvfølelse kan bli mer robust. Jeg opplevde den ene åpenbaringen etter den andre, og dette er uten tvil den beste selvhjelpsboka jeg noensinne har lest.

Åse S. Line 

korrekturleser i ALT RETT

«Mariann Deila er en glimrende formidler. Teksten er rikt sammensatt av tips og råd, øvelser og innsikter og forfatterens egne erfaringer. Det gjør lesinga både dynamisk og komplett.»

Joakim Tjøstheim, Bokanmelder

«Det føles som at boka er skrevet TIL meg. Anbefaler den på det varmeste!»

Maria Sjuve

«Rett og slett en nyttig bok. Verd både tiden og pengene!»

Ingrid Svendsen

«Dette er den beste selvhjelpsboka jeg har lest, og jeg anbefaler alle å lese den!"

Tora marie schulerud

«Nyttige verktøy for god psykisk helse. Mer dagsaktuelt blir det vel ikke!»

Stine Sævik

Lettlest og tankevekkende bok som gir tips til endringer du kan gjøre med en gang!

Siv skogstad tufte 

«Et stort TAKK til deg for å ha skrevet denne boken til oss barn av åttitallet.»

Ingvild Johnsen

«Dette er boken jeg lenge har ønsket å kunne lese - på NORSK! Med engasjerende fortelleringer fra eget liv og egen coachingpraksis, inspirerer Mariann Deila leseren til et mer meningsfylt, sterkt og balansert liv. En av bokens mange styrker er de praktiske øvelsene som hjelper leseren - steg for steg - å øve og bygge en robust selvfølelse.»

jørund anker skurdal

Om Mariann

Mariann Deila (f. 1979) er mental og fysisk trener og har siden 2013 hjulpet mennesker til bedre helse og et mer balansert liv. Hun tilrettelegger for andres utvikling gjennom en-til-en-samtaler og gruppe-coaching, i tillegg til å holde foredrag og kurs i mental trening og kommunikasjon. Deila er også utdannet journalist og statsviter. Hun har tidligere jobbet ni år som nyhetsjournalist i ulike medier som VG og NRK, og fire år som strategisk analytiker i politiet. «Robust» er Mariann Deilas tredje bok.

Skroll til toppen