fbpx

Pallof press med strikk

[arve url=»https://youtu.be/LSnvXEY8GRM»]

Bruk en treningsstrikk som du fester rundt en stang i høyde med brystkassen (alternativt utfør i kabel-apparat på treningssenter). Flett fingrene rundt håndtakene på strikken. Stå med hoftebreddes avstand mellom føttene, et lite knekk i knærne og skuldrene trukket tilbake og «ned i baklommene». Hold håndtaket foran deg med strake armer. Dra strikken til det blir et så stort spenn i det at du må jobbe skikkelig med magen for å klare å stå imot motstanden.

Hold statisk i ti sekunder, ta to sekunders pause ved å trekke armene inn mot kroppen, for så å rette dem ut igjen. Gjenta fem ganger på hver side.

Pallof press med strikk, armer over hodet

[arve url=»https://youtu.be/CoWpw0bOXuA»]

Bruk en treningsstrikk som du fester rundt en stang i høyde med hender når de er i utstrakt posisjon over hodet. Flett fingrene rundt håndtakene på strikken. Stå med hoftebreddes avstand mellom føttene, et lite knekk i knærne og skuldrene trukket tilbake. Hold håndtaket med strake armer over hodet. Trekk strikken ut i godt spenn, hold ti sekunder (i videoveiledningen holder jeg kortere enn ti sekunder), ta to sekunders pause ved å trekke armene ned mot bryst, for så å rette dem ut igjen over hodet. Gjenta fem ganger på hver side. 

Handlekurv
Skroll til toppen