fbpx

Om betydningen av mindset i podcastintervju

Hvordan våge å kaste seg ut i det ukjente? Hvordan håndtere frykt? Hvordan jobbe med egen selvfølelse? Dette er noen av temaene jeg snakker om i podcasten HeidiHelse.

Videosnutten er fra siste delen av intervjuet, der Heidi spør meg hva som er de viktigste ingrediensene for at jeg skal ha et godt liv. Jeg svarer med én ingrediens, som er min øverste livsverdi: Kjærlighet. Litt klisjé, kanskje? «Store» globale ord kan ofte oppfattes slik. Men det er jo ikke ordet kjærlighet som er det sentrale for meg. Det er meningen jeg legger i ordet, som er betydningsfullt for meg.

Jeg forklarer i intervjuet hva jeg legger i verdien kjærlighet. Og jeg tror virkelig på denne verdien. Uten kjærlighet i livet … sett i dette perspektivet blir det meste annet uviktig, eller hva?

I intervjuet snakker jeg også om hvordan og hvorfor jeg sa opp fast jobb som politianalytiker for å starte for meg selv for 6 år siden. Jeg snakker om mot, frykt, selvfølelse og annet snadder relatert til mental helse og livskvalitet.

Hele intervjuet finner du her.

Handlekurv
Skroll til toppen