fbpx

Hva er den aller beste treningen?

Jeg har en veldig god nyhet til deg som føler deg forvirret i jungelen av informasjon om hvilken trening som er best og mest effektiv.

For det kan være forvirrende iblant, ikke sant? Noen sier løping er best, andre sier styrke, noen snakker om crossfit, andre om aerobic osv osv…

Den gode nyheten er… Den beste treningen – er den du får gjort!!

Ja, så enkelt som det.

Når målet ditt er å trene for god helse, velvære og økt energi: Gjør det DU trives med! Gjør det som passer inn i DIN hverdag. Og gjenta uke etter uke, akkurat det antallet økter som passer deg.

På den måten ivaretar du det prinsippet som er avgjørende for å holde formen, nemlig kontinuiteten. 

For mange er det nettopp kontinuiteten som glipper. Det skjer de gangene vi stopper. Kanskje fordi vi blir overvelda og tenker – «ja, men hvis jeg ikke trener sånn eller sånn, så er det bortkasta.»

Men det er ikke bortkasta, skjønner du. Den beste treningen er den du faktisk gjør. 

Enten det er å gå tur i skogen, sykle eller å trene tennis. Holde deg i gang, jevnt og trutt, enten det er 1-2 ganger i uka, eller 3-4 ganger i uka, bare det er en realistisk plan du vil greie å etterleve over tid.

Så hva liker DU aller best å trene?

Sjøl er jeg dønn avhengig av variasjon. Den ideelle treningsuka for meg er litt av alt, gjerne en løpeøkt eller gruppetrening i sal, en styrkeøkt og/eller en crossfit-økt, og jeg er superfornøyd!

Når jeg varierer, gleder jeg meg til trening, og jeg unngår å bli lei. Variasjon er for meg nødvendig for å holde liv i treningsgleden.

Hva liker du best å trene? Legg gjerne igjen en kommentar 🙂

Handlekurv
Skroll til toppen