3 plasser igjen til Camp Deila på Rjukan - Mariann Deila

3 plasser igjen til Camp Deila på Rjukan

Trenger du ei helg med egentid for å sette egen helse på agendaen for det nye året? Sikre deg en av de siste plassene til Camp Deila Rjukan fra 17.-19. januar!

Camp Deila passer for deg som søker inspirasjon og konkrete tips til hvordan du kan styrke deg selv mentalt og fysisk, for å prioritere slik du ønsker og trenger i månedene som kommer.

For første gang arrangerer jeg Camp Deila i januar, og denne gangen i samarbeid med VisitRjukan på vakre Gaustablikk Høyfjellshotell .

Mer info og påmelding her.

Hotellet har en spektakulær beliggenhet like ved Kvitåvatn ved foten av Gaustatoppen, og i tillegg til foredrag og trening med Mariann, nyter du fritt av hotellets fasiliteter – frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant, store fellesarealer med bar og peis samt en rekreasjonsavdeling med basseng, boblebad og badstue med fjellutsikt.

Helt spesielt for denne helga er den unike muligheten til å gå 3500 trappetrinn inne i Gaustabanen! Disse trappene er vanligvis stengt for allmennheten, og Gaustabanen gjør et helt spesielt unntak for Camp Deila Rjukan denne helgen.

Distansen er 1050 meter og trappene er i 39 graders helning. Estimert tid opp er 60-90 minutter. Den historiske rekordtiden er 27 minutter.

Her blir det syreparty for låra 😉 Tar du utfordringen?

MERK! Trappe-challenge er frivillig. De av dere som ikke ønsker å gå, eller som av helsemessige årsaker ikke kan gå trappene, blir kjørt opp. Jeg lager en alternativ beinøkt på toppen av Gaustabanen.

Følgende er et ufravikelig prinsipp for meg: Camp Deila er for alle, uansett utgangspunkt. Det finnes alltid et alternativ, selv om du har vondter eller skader, så lenge du lar meg tilpasse øvelser og opplegg for deg. Det er derfor jeg har deltakere i alle aldre og med ulike utgangspunkt på mine camper.

Etter styrkechallenge lørdag, tar vi turen ned i SPA-anlegget på hotellet for velvære og avslapping.

Detaljert program for helga

Fredag

16-17:00 Ankomst Gaustablikk Høyfjellshotell 

17.00-18.00 Foredrag: Slik trener du den mentale kondisen for å lykkes med målene dine i 2020

18.15-19.00 Endorfinkick! Kondisjon i intervaller, enkle trinn og øvelser til drivende musikk.

– 20:30 Middag 

Lørdag

07:00-8:00 Stretching

08.00-09:00 Frokost 

09.00-10.15 Foredrag: Den viktigste relasjonen er den du har til deg selv. Fra selvkritikk til selvaksept – og hvordan det bygger gjennomføringskraft.

10:30-11.30: X-FIT CORE & OVERKROPP. Teknisk gjennomgang av øvelser for rygg, mage og overkroppsmuskler, etterfulgt av trening. 

12:30 Lunsj 

14.00-16.00 Camp Deila Rjukan TRAPPE-CHALLENGE

MERK! Alternativ beinøkt på toppen av Gaustabanen for dere som ønsker det. Etterpå tar vi turen ned i SPA-anlegget på høyfjellshotellet.

16.00- SPA / egentid

20:00 Middag 

Søndag

07:00-8.00 Stretching 

08.00-09.00 Frokost

09.00-10.00 Nytt år, nye muligheter! Oppsummering og refleksjon.  

10:30-11.30 X-FIT FULL PAKKE. Trening for deg som ikke ønsker å bruke timevis i treningsstudio. Enkel og effektiv styrke- og kondisjonstrening med egen kroppsvekt.

12:30 Lunsj

13.30 Avreise

Din investering

Din investering er kr 4900,- (enkeltromstillegg kr 300,-).

Pris uten overnatting: kr 3900,-

Inkludert i prisen: 

  • overnatting fredag til søndag på Gaustablikk Høyfjellshotell
  • frokost, lunsj og middag på Gaustablikk Høyfjellshotell
  • foredrag
  • treningstimer
  • Gaustabanen
  • inngang til spa 

Vil du være med? Hvis du har spørsmål, hva som helst, send meg en e-post på mariann@marianndeila.no

Påmelding finner du her

Denne videoen er fra Camp Deila Rauland, som jeg har hvert år i september. Den gir deg et inntrykk av stemningen på Camp Deila 🙂

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *