Camp Deila er tilbake!

Endelig kan jeg invitere til Camp Deila igjen! Hold av 14.-16. januar for ei helg med mentalt påfyll, effektive treningsøkter, sosialt samvær, velvære, god mat og drikke – og ikke minst en helt spesiell utfordring og opplevelse du ikke vil gå glipp av (les mer under). 

Denne gangen går turen til Gaustablikk, og campen arrangeres i samarbeid med Gausta og Gaustabanen. Vi bor på nyrenoverte Gaustablikk Høyfjellshotell.

Camp Deila passer for deg som søker inspirasjon og konkrete tips til hvordan du kan styrke deg selv mentalt og fysisk, for å ha det enda bedre i kropp og sinn i det nye året. 

Det er andre gang jeg arrangerer camp på Gaustablikk, sist gang i 2020. 

Hotellet har en spektakulær beliggenhet like ved Kvitåvatn ved foten av Gaustatoppen, og i tillegg til foredrag og trening med Mariann, nyter du fritt av hotellets fasiliteter – frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant, store fellesarealer med bar og peis samt en rekreasjonsavdeling med basseng, boblebad og flytende badstuer på vannet ved hotellet. 

Helt spesielt for denne helga er den unike muligheten til å gå 3500 trappetrinn inne i Gaustabanen! Disse trappene er vanligvis stengt for allmennheten, og Gaustabanen gjør et unntak for Camp Deila denne helgen.

Distansen er 1050 meter og trappene er i 39 graders helning. Estimert tid opp er 60-90 minutter. Den historiske rekordtiden er 27 minutter.

Her blir det syreparty for låra 😉 Tar du utfordringen?

MERK! Trappe-challenge er frivillig. De av dere som ikke ønsker å gå, eller som av helsemessige årsaker ikke kan gå trappene, blir kjørt opp. Jeg lager en alternativ beinøkt til deg som ikke ønsker å gå trappene. 

Følgende er et ufravikelig prinsipp for meg: Camp Deila er for alle, uansett utgangspunkt. Det finnes alltid et alternativ, selv om du har vondter eller skader, så lenge du lar meg tilpasse øvelser og opplegg for deg. Det er derfor jeg har deltakere i alle aldre og med ulike utgangspunkt på mine camper.

Etter trappe (eller beinstyrke)-challenge lørdag, tar vi turen ned i SPA-anlegget på hotellet for velvære og avslapping.

Detaljert program for helga 

Fredag

16:00-16:30 Ankomst Gaustablikk Høyfjellshotell 

16.45-17.45 Velkommen og introduksjon til helgens mentale tema: Selvledelse og kommunikasjon. Hvordan kommunisere med seg selv og andre, for økt livskvalitet og enda bedre relasjoner?

18.00-18.45 Endorfinkick! Kondisjon i intervaller, enkle trinn og øvelser til drivende musikk.

– 20:00 Middag 

Lørdag

07:15-8:00 Stretching

08.00-09:00 Frokost 

09.00-10.15 Mental trening, fortsetter fra i går: Hvordan kommunisere med seg selv og andre, for økt livskvalitet og enda bedre relasjoner?

10:30-11.45: X-FIT CORE & OVERKROPP. Teknisk gjennomgang av øvelser for rygg, mage og overkroppsmuskler, etterfulgt av trening. 

12:30 Lunsj 

14.00-16.00 Camp Deila Gausta TRAPPE-CHALLENG

(om du ikke vil gå trappene, kan du enten bli igjen og slappe av på hotellet, trene alternativ beinøkt og/eller bli med til toppen med banen, og vente der til de som går er kommet opp)

16.00- SPA / egentid

20:00 Middag 

Søndag

07:15-8.00 Stretching 

08.00-09.00 Frokost

09.00-10.00 Hvordan bringe nye læringer inn i hverdagen som venter? Oppsummering, refleksjon og veien videre. 

10:15-11.30 X-FIT FULL PAKKE. Trening for deg som ikke ønsker å bruke timevis i treningsstudio. Enkel og effektiv styrke- og kondisjonstrening med egen kroppsvekt.

12:30 Lunsj

13.30 Avreise

Din investering

Din investering er kr 5990,- (enkeltromstillegg kr 650,-).

Pris uten overnatting: 

Inkludert i prisen: 

  • overnatting fredag til søndag på Gaustablikk Høyfjellshotell
  • frokost, lunsj og middag på Gaustablikk Høyfjellshotell
  • foredrag
  • treningstimer
  • Gaustabanen
  • inngang til spa 

Vil du være med? 

Meld deg på her 

Meld deg på ved å sende e-post til aina.anderson@gaustablikk.no , og legg ved

  • Full navn
  • E-post
  • Mobilnr
  • Info om du skal ha enkeltrom eller dobbeltrom, og ev den du skal dele rom med. 

Denne videoen er fra Camp Deila Rauland, som jeg har hatt flere ganger tidligere i september. Den gir deg et inntrykk av stemningen på Camp Deila 🙂

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *